pic

Az OFA társaságai

A DIFO Nonprofit Kft.

A DIFO Nonprofit Kft. jogelődjét, a "DIFO" Diósgyőri Foglalkoztatásszervező és Szolgáltató Kht-t az OFA 1995-ben alapította meg azzal a céllal, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye súlyos foglalkoztatási gondjainak enyhítéséhez a közhasznú társaság segítséget nyújtson.

A DIFO Kht. változatlan küldetéssel és feladatkörrel 2009-ben átalakult Közhasznú Nonprofit Kft-vé. Alapító Okiratban rögzített legfontosabb feladata a térségben élő hátrányos helyzetű munkanélküli emberek visszavezetése a legális, nyílt munkaerő-piacra. A DIFO illetve jogelődje, eddig 26 komplex, több esetben kísérleti jellegű munkaerő-piaci programot bonyolított le eredményesen a térségben. Az elmúlt években elsősorban az OFA által támogatott munkaerő-piaci programok keretében végzett széles körű, nonprofit jellegű munkaközvetítést. Emellett számottevő munkaerő-kölcsönzési tevékenységet is folytatott, amely az utóbbi két évben visszaszorult. 

Azt tervezzük, hogy a szervezet eddigi minimális (2-3 fős) személyi törzsállományát, humánkapacitását külső szakemberek bevonásával, részmunkaidős foglalkoztatásával megerősítjük. Az eddigi tapasztalatokat is hasznosítva új, innovatív elemeket, módszereket és megoldásokat fejlesztünk ki. Főként a KKV szektor esetében nagymértékben kiszélesednek a munkakapcsolatok, valamint a számukra biztosított szolgáltatások. Speciális, továbbfejlesztett szakmai tartalommal valósítjuk meg az álláskereső fiatalok számára nyújtott képzéseket, a személyre szabott mentori és egyéb szolgáltatásokat. Az innovatív módszerek és megoldások nagy része nemcsak széleskörű, külső elterjesztésre lesz alkalmas, hanem a jövőbeni programoknál más célcsoportok esetében is adaptálható lesz.

Pályázati kiírás - ingatlan értékesítésére - Miskolc, Kiss Ernő utca 21.

Pályázati kiírás - ingatlan értékesítésére - Miskolc, Kiss Ernő utca 25.

DIFO NKft. „v.a.” ajánlattételi felhívás