pic

Aktuális projektek

A "Perspectives" projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg az Egész életen át tartó tanulás programja keretében.

A megvalósítás időszaka: 2011. október – 2013. szeptember

A projektben 8 európai ország – Spanyolország, Németország, Olaszország, Törökország, Ausztria, Görögország, Szlovákia és Magyarország – szakemberei és fiataljai vesznek részt.

A projekt keretében az Artemisszió Alapítvánnyal együttműködve egy Kompetencia Központ létrehozását és működtetését tervezzük, ahol hátrányos helyzetű fiatalok személyes fejlődésének támogatása, egyéni és társadalmi készségeik fejlesztése valósul meg, mely hozzájárul ezen 15-25 év közötti fiatalok munkaerő-piaci integrációjához.

A projekt keretében kísérleti jelleggel kerül felállításra a Kompetencia Központ korlátozott befogadó képességgel, melyet további partnerek és források bevonásával szeretnénk működtetni, a későbbiekben reményeink szerint bővíteni és mind szélesebb körben elterjeszteni.

A projekt keretében elvárás olyan együttműködő partnerek bevonása, amelyek ezen célcsoporthoz kapcsolódnak, a célcsoporttal foglalkoznak, közvetve vagy közvetlenül kapcsolatban állnak vele. Elsősorban helyi önkormányzatok, munkaügyi központok, iskolák, oktatók, valamint foglalkoztató cégek, szervezetek bevonását tervezzük, és várjuk az érdeklődő szervezetek tapasztalatait, észrevételeit.

 

A projektről információt a polak.andrea@ofa.hu email címen kérhető.

Tájékoztató  -  Information sheet

Információs füzet   -   Information brochure

Projekt tevékenységek