pic

Hírek

A Nemzetgazdasági Minisztérium működtetésében elindult a Gyere haza fiatal elnevezésű program, amelynek célja, hogy a külföldön dolgozó magyar fiatalok hazatérését segítse lakhatási és letelepedési támogatással, illetve megfelelő munkahely biztosításával – jelentette be a munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár szerdán, Székesfehérváron.

teljes hír »

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. az „Azonnal cselekszünk” elnevezésű támogatási programja keretében pályázatot hirdet Munkahelymegőrző támogatásra – az átmeneti nehézséggel küzdő vállalkozások foglalkoztatási kapacitásának megőrzése érdekében (Pályázati azonosítós: ACS_MEGŐRZŐ_2015).

teljes hír »

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. az „Azonnal cselekszünk” elnevezésű támogatási programja keretében pályázatot hirdet Kereset kiegészítés támogatása képzéssel.(Pályázati azonosító: ACS_KERESET_2015)

teljes hír »

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.  „Foglalkoztatási válsághelyzetek kezelése, javítása” programot indított a létszámbővítésben / létszámcsökkentésben érintett egyének számára, azért hogy a legrövidebb időn belül segítsük Önt abban, hogy új munkát találjon. Képzési támogatás keretében segítünk Önnek a képzésre való jelentkezésében, biztosítjuk az ingyenes képzést.

teljes hír »

Nézd meg rövid összefoglaló filmünket a programról

 

teljes hír »

Rendezvények

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. közösen szervezi idén a CSR Piac kiállítást, amelynek fókusztémája a felelős foglalkoztatás. A rendezvény fővédnöke Dr. Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára. Az egész napos szakmai rendezvényt június 4-én tartják a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban. A belépés ingyenes, a szervezők elsősorban a vállalatok társadalmi felelősségvállalása és a felelős foglalkoztatás iránt érdeklődőket várják. www.csrpiac.hu

teljes hír »

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a „Munkáltatói és Civil Fórumok megvalósításának szakmai előkészítése” (CSR Program) című program keretében, a KÖVET Egyesülettel közös szervezésben, 2014. november 13-án, Vállalati felelősségvállalás – Felelős foglalkoztatás címmel szakmai konferenciát és CSR Piac 2015 felkészítő műhelymunkát rendezett.

teljes hír »

A fiatalok tartós munkaerő-piaci integrációjának elősegítése céljából az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a „FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban” ...

teljes hír »

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. szeretettel meghívja Önt a „Munkáltatói és Civil Fórumok megvalósításának szakmai előkészítése” (CSR Program) című program keretében, a KÖVET Egyesülettel közös szervezésben, 

Vállalati felelősségvállalás – Felelős foglalkoztatás

címmel megrendezendő szakmai konferenciára és CSR Piac 2015 felkészítő műhelymunkára.
 

teljes hír »

HR Tréning

2014. 09. 04.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. „Munkáltatói és Civil Fórumok megvalósításának szakmai előkészítése” (CSR Program) című program keretében egy napos pilot tréninget szervez, HR vezetők és vállalati vezetők részére 2014. szeptember 29-én, Tatán.

teljes hír »

Június 16-án Szombathelyen kezdődött, majd Debrecenben, Pécset, és Miskolcon zárult sikeresen az REGIONÁLIS SZAKMAI MŰHELYMUNKA, melynek Komáromban (július 16.) és Szegeden (július 17.) kerül sor a folytatására.

teljes hír »

Közhasznú tevékenység

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. közhasznú szervezet, célja a foglalkoztatás és munkahelymegőrzés elősegítése.

bővebben

Nemzetközi együttműködés

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft céljai között mindig kiemelt szerepet kapott a külföldi tapasztalatok átvétele.

bővebben

Regionális hálózat

Az OFA 2005-ben hozta létre az OFA Hálózatot, amely azóta is országos lefedettséggel (régiónként egy-egy irodával)

bővebben

Munkaügyi kutatások

Az OFA céljai elérése érdekében különböző kutatási projektekben vesz részt.

bővebben