pic

Hírek

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a „Foglalkoztatási válsághelyzetek kezelése, javítása” program keretében az együttműködő cégeknél, vállalatoknál nagyobb létszámú bővítésben érintettek számára szervezett hatósági képzés lefolytatására vonatkozóan ajánlattételi felhívást hirdet meg.

teljes hír »

Újabb hiányszakma képzésében vállal úttörő szerepet a Nemzetgazdasági Minisztérium.  A kormány 5 milliárd forintos uniós és hazai támogatással mintegy 6000 leendő gépjárművezető részére fedezi a C és E kategóriájú jogosítvány megszerzésének költségeit.

teljes hír »

Nagy érdeklődés kísérte a „Gyere haza fiatal” program londoni nyílt napját május 17-én, a Danubius Hotel Regents Parkban. Az eseményen mintegy 120 érdeklődő vett részt, akik személyesen tájékozódhattak a program részleteiről és a támogatásokról, továbbá lehetőségük volt, hogy hazai munkáltatókkal is találkozhassanak.

teljes hír »

A Nemzetgazdasági Minisztérium működtetésében elindult a Gyere haza fiatal elnevezésű program, amelynek célja, hogy a külföldön dolgozó magyar fiatalok hazatérését segítse lakhatási és letelepedési támogatással, illetve megfelelő munkahely biztosításával – jelentette be a munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár szerdán, Székesfehérváron.

teljes hír »

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. az „Azonnal cselekszünk” elnevezésű támogatási programja keretében pályázatot hirdet Munkahelymegőrző támogatásra – az átmeneti nehézséggel küzdő vállalkozások foglalkoztatási kapacitásának megőrzése érdekében (Pályázati azonosítós: ACS_MEGŐRZŐ_2015).

teljes hír »

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. az „Azonnal cselekszünk” elnevezésű támogatási programja keretében pályázatot hirdet Kereset kiegészítés támogatása képzéssel.(Pályázati azonosító: ACS_KERESET_2015)

teljes hír »

Rendezvények

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. és a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért közösen szervezte idén a CSR Piac kiállítást, amelynek fókusztémája a felelős foglalkoztatás volt. A rendezvény fővédnökségét Dr. Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára vállalta el.

teljes hír »

Ezúton tisztelettel meghívunk a "Gyere haza fiatal" program második londoni nyílt napjára.

teljes hír »

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. is csatlakozott az 5. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióhoz.

teljes hír »

Ezúton tisztelettel meghívjuk a
"Gyere haza fiatal" program londoni bemutató nyílt napjára.

A rendezvény során lehetősége nyílik első kézből, közvetlenül a program megvalósítójától megismerni a program részleteit, együttműködő partnereink körét, tájékozódhat a hazatérési lehetőségekről, az igénybevehető támogatásokról.

teljes hír »

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. közösen szervezi idén a CSR Piac kiállítást, amelynek fókusztémája a felelős foglalkoztatás. A rendezvény fővédnöke Dr. Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára. Az egész napos szakmai rendezvényt június 4-én tartják a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban. A belépés ingyenes, a szervezők elsősorban a vállalatok társadalmi felelősségvállalása és a felelős foglalkoztatás iránt érdeklődőket várják. www.csrpiac.hu

teljes hír »

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a „Munkáltatói és Civil Fórumok megvalósításának szakmai előkészítése” (CSR Program) című program keretében, a KÖVET Egyesülettel közös szervezésben, 2014. november 13-án, Vállalati felelősségvállalás – Felelős foglalkoztatás címmel szakmai konferenciát és CSR Piac 2015 felkészítő műhelymunkát rendezett.

teljes hír »

Közhasznú tevékenység

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. közhasznú szervezet, célja a foglalkoztatás és munkahelymegőrzés elősegítése.

bővebben

Nemzetközi együttműködés

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft céljai között mindig kiemelt szerepet kapott a külföldi tapasztalatok átvétele.

bővebben

Regionális hálózat

Az OFA 2005-ben hozta létre az OFA Hálózatot, amely azóta is országos lefedettséggel (régiónként egy-egy irodával)

bővebben

Munkaügyi kutatások

Az OFA céljai elérése érdekében különböző kutatási projektekben vesz részt.

bővebben