pic

Hírek

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a "FOGLALKOZTATÁSI VÁLSÁGHELYZETEK KEZELÉSE, JAVÍTÁSA" PROGRAMJA
keretében ajánlattételi felhívást tesz Magyarország területén hatósági képzés és Környezeti, fenntarthatósági ismeretek képzés megkezdésére és folytatására.

teljes hír »

OFATAR karbantartás

2015. 01. 14.

Tisztelt Látogató!
 
Tájékoztatjuk, hogy 2015. február 6-án délután 17.00 órától február 9.  reggel 06:00 óráig az OFATAR rendszere tervezett karbantartás miatt nem lesz elérhető!
 
Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük!
 
Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

teljes hír »

Az újra meghirdetésre kerülő „SUI GENERIS” című programban az új típusú szociális szövetkezetek foglalkoztatási képességének növeléséhez, profitorientált piaci szereplővé válásához kívánunk ösztönzést és támogatást nyújtani.

teljes hír »

Nézd meg rövid összefoglaló filmünket a programról

 

teljes hír »

A mai naptól elérhető a www.ofa.hu oldalon a Diplomamentő Program nyelvvizsgára felkészítő képzésein történő részvétel Pályázati felhívása, valamint a Támogatási szerződés tervezete. Kérjük Önöket, hogy alaposan tanulmányozzák át a fenti dokumentumokat, a programban való részvétel feltételeit és a kötelezettségek vállalásáról szóló rendelkezéseket!
 
Örömmel értesítjük azokat, akik lemaradtak a regisztrációról, hogy számukra is megnyitjuk az OFATÁR-at 2014. július 14-én. A pályázáshoz szükséges dokumentumok feltöltésére is ettől az időponttól kezdődően lesz lehetőség.
A képzésekre történő jelentkezés pontos időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket.
 
Kérdéseiket, észrevételeiket a diplomamento@ofa.hu e-mail címre várjuk, az OFATÁR rendszerrel kapcsolatos problémákat pedig továbbra is a helpdesk@ofa.hu címen jelezhetik.
 

teljes hír »

Rendezvények

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a „Munkáltatói és Civil Fórumok megvalósításának szakmai előkészítése” (CSR Program) című program keretében, a KÖVET Egyesülettel közös szervezésben, 2014. november 13-án, Vállalati felelősségvállalás – Felelős foglalkoztatás címmel szakmai konferenciát és CSR Piac 2015 felkészítő műhelymunkát rendezett.

teljes hír »

A fiatalok tartós munkaerő-piaci integrációjának elősegítése céljából az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a „FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban” ...

teljes hír »

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. szeretettel meghívja Önt a „Munkáltatói és Civil Fórumok megvalósításának szakmai előkészítése” (CSR Program) című program keretében, a KÖVET Egyesülettel közös szervezésben, 

Vállalati felelősségvállalás – Felelős foglalkoztatás

címmel megrendezendő szakmai konferenciára és CSR Piac 2015 felkészítő műhelymunkára.
 

teljes hír »

HR Tréning

2014. 09. 04.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. „Munkáltatói és Civil Fórumok megvalósításának szakmai előkészítése” (CSR Program) című program keretében egy napos pilot tréninget szervez, HR vezetők és vállalati vezetők részére 2014. szeptember 29-én, Tatán.

teljes hír »

Június 16-án Szombathelyen kezdődött, majd Debrecenben, Pécset, és Miskolcon zárult sikeresen az REGIONÁLIS SZAKMAI MŰHELYMUNKA, melynek Komáromban (július 16.) és Szegeden (július 17.) kerül sor a folytatására.

teljes hír »

Tematikus konferencia

2014. 05. 23.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a „FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projektjének keretében (TÁMOP-1.4.7-12/1-2012-0001) 2014. évben 2 ...

teljes hír »

Közhasznú tevékenység

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. közhasznú szervezet, célja a foglalkoztatás és munkahelymegőrzés elősegítése.

bővebben

Nemzetközi együttműködés

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft céljai között mindig kiemelt szerepet kapott a külföldi tapasztalatok átvétele.

bővebben

Regionális hálózat

Az OFA 2005-ben hozta létre az OFA Hálózatot, amely azóta is országos lefedettséggel (régiónként egy-egy irodával)

bővebben

Munkaügyi kutatások

Az OFA céljai elérése érdekében különböző kutatási projektekben vesz részt.

bővebben